Τηλεόραση

Ο πασίγνωστος σεφ από την παρουσία του στο Master Chef και ιδιοκτήτης εστιατορίων Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο τα νέα μέτρα της κυβέρνησης.
Ο γνωστός σεφ δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστα τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση στο πλαίσιο του περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού.
Συγκεκριμένα, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram όπου έχει φωτογραφήσει το σημείο που αναφέρει το μέτρο με τον περιορισμό των ατόμων, δηλαδή ότι στους χώρους εστίασης σε κάθε τραπέζι επιτρέπονται 4 άτομα, εκτός αν είναι συγγενείς πρώτου βαθμού όπου επιτρέπεται μέχρι 6 άτομα.
Έτσι, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με αρκετή δόση χιούμορ σχολίασε «Να μου έρθουν δηλαδή οι Αντετοκούνμπο, να μην μπορώ να εξυπηρετήσω».