Την καριέρα της μητέρας της, Άντζελας Γκερέκου φαίνεται ότι θέλει να ακολουθήσει και η Μαρία Βοσκοπούλου καθώς αναμένεται να κάνει την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση σε σίριαλ της ΕΡΤ.

Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της προέδρου του ΕΟΤ, Άντζελας Γκερέκου συμμετέχει στη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερά μας χρόνια» και την είδηση έκανε γνωστή ο τηλεοπτικός μπαμπάς της Νίκος Ορφανός.

Η σειρά θα βγει στον αέρα τον Οκτώβριο από την κρατική τηλεόραση και η Μαρία πόζαρε δίπλα στην τηλεοπτική μητέρα και τον πατέρα της.

Ο Νίκος Ορφανός δημοσίευσε τη φωτογραφία κάνοντας γνωστή τη συμμετοχή της Μαρίας στη νέα σειρά της ΕΡΤ.

«Η τηλεοπτική μου οικογένεια! Από Οκτώβρη στην ΕΡΤ, Τα καλύτερά μας χρόνια!» έγραψε ο Νίκος Ορφανός κάτω από την φωτογραφία του.