
Η πανδημία και οι πάρα πολλές υποχρεώσεις της Rihanna μπορεί να έχουν πάει “πίσω” το νέο ντοκιμαντέρ για την ζωή της, όμως πλέον υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Collider, ο σκηνοθέτης Peter Berg – γνωστός από το «22 Miles» – δήλωσε: «Η Amazon θα το δώσει στην κυκλοφορία το επόμενο καλοκαίρι, ευελπιστούμε κάποια στιγμή κοντά στην 4η Ιουλίου. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια μαζί της ήταν ένα επικό ταξίδι, πραγματικά».
Ο Berg επιβεβαίωσε ότι οι ρυθμοί παραγωγής επιβραδύνθηκαν λόγω των πολλαπλών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της Rihanna, συμπεριλαμβανομένων του brand ενδυμάτων Fenty, της σειράς εσωρούχων Savage x Fenty, του brand καλλυντικών Fenty Beauty και του λανσαρίσματος των προϊόντων Fenty Skin. Και, επιπροσθέτως, του γεγονότος ότι η Rihanna εργαζόταν επιμελώς σε νέα μουσική.