
Η Νικόλ Τσομπανίδου ήταν η μεγάλη νικήτρια του The Bachelor και έκανε δική της την καρδιά του Παναγιώτη, ενώ δημοσίευσε για πρώτη φορά μετά το τελικό αποτέλεσμα.
Η φλογερή κοκκινομάλλα φαίνεται πως βρήκε στο πρόσωπο του Παναγιώτη Βασιλάκου τον ιδανικό άνδρα, τον δικό της πρίγκπιπα. Η νεαρή μαζορέτα μετά τον μεγάλο τελικό έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.
«Για πάντα θα μείνω αν ρωτάς. Ένα όμορφο ταξίδι ξεκινάει για εμάς τους δύο! Είμαι πολύ τυχερή που γνώρισα έναν άνθρωπο σαν τον Παναγιώτη, με τόσο καθαρή ψυχή! Ευχαριστώ καρδιά μου για όλες τις στιγμές που μου χάρισες! Ανυπομονώ να ζήσουμε ακόμα περισσότερες μοναδικές στιγμές μαζί! Σου το είχα πει δεν θα έφευγα αν δεν φεύγαμε μαζί. Ευχαριστώ πολύ για την στήριξη όλων σας».
https://www.instagram.com/p/CI9Vd-Ulse4/?utm_source=ig_embed