
Στο Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη η Αλεξάνδρα Ούστα, που απάντησε και για την απόφαση που πήρε με τον σύζυγό της να μη βαφτίσουν το παιδί τους.
«Μπήκα να γεννήσω και εκεί υπήρξε μια επιπλοκή. Έπαθα μία αλλεργία σε ένα φάρμακο που χρησιμοποιούσα όλη μου τη ζωή και έπαθα και αποκόλληση πλακούντα που δημιούργησε πρόβλημα» αποκάλυψε η ίδια. «Ευτυχώς ήμουν ήδη μέσα στο μαιευτήριο, οπότε προλάβαμε τα χειρότερα με τον γιατρό μου. Μετά τη γέννα μου κράτησαν το μωρό τρεις μέρες στη μονάδα νεογνών προληπτικά, οπότε αυτή η άμεση επαφή δεν υπήρχε. Λαχταρούσα να τον δω μέχρι να τον κρατήσω στα χέρια μου».
Επίσης, αναφέρθηκε και στην απόφαση που πήρε με τον σύζυγό της, Γιάννη Σαρακατσάνη, να μην βαφτίσουν τον γιο τους. «Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί μας. Θέλουμε να επιλέξει μόνος του. Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε» ανέφερε.