Υπάρχουν κάποια ζώδια που δεν θέλουν να βλέπουν τον Αιγόκερω ούτε ζωγραφιστό. Γιατί όμως;

Άλλες συνήθειες, άλλη συμπεριφορά, άλλος τρόπος σκέψης και άλλη νοοτροπία. Δεν μπορούν να ταιριάζουν όλοι με όλους άλλωστε, αλλά ο Aιγόκερως συγκεκριμένα «κάθεται» στο λαιμό τριών ζωδίων.

Ποια είναι αυτά; Ας ξεκινήσουμε να σου μιλάμε για τον Ιχθύ. Στα μάτια του ο Αιγόκερως είναι ψυχρός, απόμακρος, απότομος, σκληρός και χωρίς ευαισθησίες. Ο Ιχθύς δεν τα αντέχει όλα αυτά. Δεν μπορεί τη σκληράδα του Αιγόκερω ή το γεγονός ότι δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του. Τον αποφεύγει λοιπόν όσο μπορεί και δεν τον πάει με την καμία.

Επόμενος hater του Αιγόκερω είναι ο Δίδυμος. Και πώς θα μπορούσε να τα πάει καλά ο Δίδυμος με τον Αιγόκερω όταν ο ένας είναι… ό,τι να΄ ναι στη ζωή του, ενώ ο άλλος του στρατιωτικού νόμου, της τάξης και της πειθαρχίας. Ο Δίδυμος είναι χαμογελαστός και κάνει παρέα με όλους, ενώ ο Αιγόκερως είναι κλειστός και επιλεκτικός. Δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους.

Last but not least, ο Κριός Φαντάσου τους δυο τους σε ένα δωμάτιο… Θα γίνει χαμός! Ο Κριός δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Θα πάει ο Αιγόκερως να του δώσει εντολές ή να τον πειθαρχήσει και τότε είναι που θα γίνει «πυρηνική έκρηξη» στο κτίριο. Καλύτερα να μείνουν σε απόσταση αυτοί οι δύο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

astrology.gr