Η ετήσια επίδειξη μόδας της Victoria Secret πλησιάζει, κάτι που σημαίνει ότι οι… Άγγελοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για μια από τις πιο κορυφαίες επιδείξεις μόδας του πλανήτη.

Αλλά η «τρέλα» της ζωής αυτών των γυναικών δεν περιορίζεται μόνο στην μέρα του σόου αλλά ξεκινάει πολύ πιο πριν…

Δείτε πώς ζει ένα μοντέλο της Victoria Secret

Το κάστινγκ είναι εξαντλητικό.«Αυτό που οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι τα μοντέλα είναι κατά πολύ λιγότερα, από τους αθλητές-σούπερ σταρ» είπε στους New York Times το 2010, ο Edward Razek, υπεύθυνος μάρκετινγκ της L Brands, ο οποίος συμμετέχει στο κάστινγκ. Ίσως 100 γυναίκες στον κόσμο θα μπορούσαν να χωρέσουν σε αυτό το καλούπι και μόνο 30 θα συμμετέχουν στο μεγάλο σόου.

Τα μοντέλα πρέπει να διαθέτουν τις αυστηρές αναλογίες και τις επιθυμητές διαστάσεις του 34-24-34.

Αν το σώμα τους αλλάξει, πρέπει να ξαναπεράσουν από κάστινγκ.

Η οντισιόν είναι ολιγόλεπτη. «Με το χαμόγελο, το γεια, την πασαρέλα, κρατάει ίσως δύο λεπτά», είπε ο Razek στους Times. «Αλλά είτε το έχει, είτε όχι. Οι κριτές δεν χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο για να αναγνωρίσουν ποια είναι αστέρι και ποια δεν είναι.

Στη συνέχεια, έρχεται η ώρα της προπόνησης. Τα μοντέλα έχουν περίπου δώδεκα εβδομάδες για να αποκτήσουν άριστη κατάσταση.

Η Lily Aldridge γυμνάζεται έξι ημέρες την εβδομάδα, ένα μήνα πριν από την παράσταση. Η Adriana Lima γυμνάζεται δύο φορές την ημέρα!

Τρώνε πολύ υγιεινά. Η Karlie Kloss στο Instagram ποστάρει υγιεινά γεύματα, όπως ομελέτες με ασπράδι αυγού και γκρέιπφρουτ.

Η Adriana Lima σταματά το πόσιμο νερό δώδεκα ώρες πριν από το σόου. «Μερικές φορές μπορείτε να χάσετε μέχρι και 1 κιλό μόνο από αυτό», είπε στην Telegraph.

Τα κορίτσια αφιερώνουν πολλές ώρες για μαλλιά και μακιγιάζ την ημέρα της παράστασης.

«Όλα σχετίζονται με τη δημιουργία της ψευδαίσθησης αυτού του καταπληκτικού σώματος στο διάδρομο. Οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι υπάρχουν περίπου 20 στρώσεις μακιγιάζ στα οπίσθιά μου και μόνο», είπε στη Huffington Post η Selita Ebanks.

Και προετοιμαστείτε να μείνετε άτριχες. «Για χρόνια έκανα αποτρίχωση με κερί, το οποίο αποτελεί μέρος του βασανισμού του να είσαι μοντέλο – Είμαι ξανθιά, ευτυχώς, όμως, έκανα λέιζερ, το οποίο ήταν το καλύτερο πράγμα που έκανα ποτέ για τον εαυτό μου», είπε στη Huffington Post η Candice Swanepoel.

Τα παρασκήνια

Και στο τέλος, μετά το μεγάλο σόου, τρώνε πίτσα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!