Καλεσμένη στην εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το πως είναι σήμερα η σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα και πότε την έκανε να ξεπεράσει τα όριά της.

Οι δυο τους εξακολουθούν να έχουν φιλικές σχέσεις, όμως στο παρελθόν, όπως η ίδια αποκάλυψε, την είχε βγάλει εκτός ορίων με κάποια δήλωσή του. Επίσης, η Ναταλία Γερμανού φρόντισε να πει πως εκείνη θα παρουσίαζε καλύτερα το The Voice από εκείνον.

Η ίδια μάλιστα είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ναι. Πιστεύω ότι οι μουσικές εκπομπές μου πάνε πάρα πολύ. Όχι ότι δεν το έκανε καλά ο Γιώργος, αλλά ότι θα το έκανα λίγο καλύτερα, παίζει ναι».

«Έχω σπρώξει τραπέζι και έφυγε το τραπέζι μαζί με πράγματα από κάτι που είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Δεν απάντησα ποτέ» εκμυστηρεύτηκε ακόμα η παρουσιάστρια.

Κι αν αναρωτιέστε, για το τι θέση πήρεο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχετικά με την παρουσίαση του Γιώργου Λιάγκα στο The Voice…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εγώ νομίζω από τη δεύτερη χρονιά του Γιώργου όχι. Από την πρώτη ναι. Νομίζω ότι ο Γιώργος ήταν πάρα πολύ καλός τη δεύτερη χρονιά στο The Voice και η Ναταλία είναι πολύ καλή στις μουσικές εκπομπές, απλά ο Γιώργος έχει το κύρος αυτή τη στιγμή του πρώτου παρουσιαστή του καναλιού. Τι να κάνουμε τώρα» είπε ο παρουσιαστής.