Την Τρίτη ανακοινώθηκε από το παλάτι πως η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, που είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί.

Σύμφωνα με τους υπολοισμούς που έχουν γίνει η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William αποφάσισαν για το τρίτο τους παιδί όταν ήταν στην Πολωνία.

Είναι γεγονός πως στο πενθήμερο αυτό ταξίδι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, που είχαν πάρει μαζί τους και τα δύο παιδιά τους, έδειχναν να έχουν πολύ ευχάριστη διάθεση. Μάλιστα, η 35χρονη μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας στην Πολωνία υπαινίχθηκε ότι θα επιθυμούσε να αποκτήσει και τρίτο παιδί. Όταν σε εκδήλωση της προσφέρθηκε ένα λούτρινο αρκουδάκι εκείνη είπε: «Θα πρέπει να αποκτήσουμε και άλλα μωρά» ενώ απέφευγε να πίνει αλκοόλ, μια συνήθεια που ακολουθούν οι γυναίκες που θέλουν να συλλάβουν.

Πάντως, η ανακοίνωση της άφιξης του νέου βασιλικού μωρού τον Απρίλιο είχε και ένα απρόσμενο επακόλουθο. Ο παρουσιαστής του BBC, Σίμον Μακόι, που κλήθηκε να μεταδώσει το νέο ως έκτακτη είδηση, μάλλον δεν είναι φαν της βασιλικής οικογένειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με ειρωνικό ύφος ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Έχοντας υπόψη πως ανακοινώθηκε ότι αυτή (η Κέιτ Μίντλετον) ήταν έγκυος από τον Σεπτέμβριο και είχε γίνει κατανοητό ότι τότε ήταν δύο ή τριών μηνών, δεν είμαι σίγουρος πόσο πραγματικά αυτό το νέο αποτελεί είδηση».