Συγκλονίζουν τα όσα δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια Ντάφι, για τον λόγο που αποφάσισε αποχωρήσει από το καλλιτεχνικό στερέωμα.

Η τραγουδίστρια του απόλυτου hit εκείνης της εποχής, του «Mercy» με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξήγησε στους 27,3 εκατομμύρια διαδικτυακούς της φίλους τι συνέβη.

Η ανάρτηση της συγκλονίζει, αφού όπως έγραψε η Duffy είχε απαχθεί, ναρκωθεί και βιaστεί επί μέρες.

Η τραγουδίστρια απομονώθηκε προκειμένου να καταφέρει να διώξει τη θλίψη που την είχε κυριεύσει.

«Μπορείτε να φανταστείτε πόσες φορές σκέφτηκα να γράψω αυτό το μήνυμα. Αν και δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη στιγμή αισθάνομαι μια απελευθέρωση να μιλήσω. Πολλοί αναρωτιέστε τι μου συνέβη, πού εξαφανίστηκα και γιατί. Ένας δημοσιογράφος κατάφερε να με βρει το περασμένο καλοκαίρι και αισθάνθηκα φοβερά που μπόρεσα τελικά να μιλήσω.

Η αλήθεια είναι – είμαι καλά τώρα και ασφαλής – ότι βιάστηκa, με νάρκωσαν και με κράτησαν αιχμάλωτη για κάποιες μέρες. Επιβίωσα και η αποκατάσταση μου πήρε καιρό. Δεν ήθελα να δείξω στον κόσμο τη θλιψη στα μάτια μου.

Ρώτησα τον εαυτό μου πώς μπορώ να τραγουδήσω από καρδιάς, όταν η καρδιά μου είναι σπασμένη. Και σιγά σιγά επανήλθε. Τις επόμενες εβδομάδες θα ποστάρω μια συνέντευξη… και αν έχετε ερωτήσεις θα τις απαντήσω (…) Σας ευχαριστώ… Duffy» έγραψε στην ανάρτηση της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

">