Ένας χρόνος πέρασε αφότου ο 28χρονος νικητής του Power of Love, Πάνος Ζάρλας, άφησε την τελευταία του πνοή ανήμερα των γενεθλίων του σε τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του στη λεωφόρο Συγγρού.

Η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Νικολάου, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο του γιου της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

“Να σταμάταγε ο χρόνος σε εκείνη τη νύχτα ! Γεμάτη από τα αστεία και το απίστευτο γέλιο σου! Σα να ήξερες πως κλείνεις την αυλαία, θέλησες να δώσεις την τελευταία προσφορά αγάπης και χαράς, απλόχερα όπως έκανες πάντα!!

​Να γύριζε ο χρόνος πίσω και να έμενα κλεισμένη εκεί στην αγκαλιά σου… Πολύτιμο φυλακτό για όσο θα ανασαίνω.. ‘Όλα μοιάζουν καλοκαίρι’…έλεγες χορεύοντας…

​Ήρθε το καλοκαίρι και θα έρθουν και άλλα, όμως κανένα δεν θα είναι ,σαν το καλοκαίρι της ψυχής σου!! ‘Πέτα ψηλά αετέ’ ήταν πάντα η ευχή μου… Και τώρα το ίδιο θα ευχηθώ…

​Να πετάς όσο πιο ψηλά μπορείς σε καταγάλανους ουρανούς ,ελεύθερος περήφανος και ….λατρεμένος!! Σ’αγαπώ και μου λείπεις πολύ γιε μου”, έγραψε η Στέλλα Νικολάου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!