Σε αγώνα τένις έχει εξελιχθεί η κόντρα του Γιώργου Λιάγκα με τον Κυριάκο Βελόπουλο, με τον έναν να πετάει το μπαλάκι στον άλλο καθημερινά μέσα από τις εκπομπές τους.

Στην πιο πρόσφατη ραδιοφωνική εκπομπή του, ο Κυριάκος Βελόπουλος έκανε προσωπική αναφορά στον παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Λιάγκα να δίνει σκληρή απάντηση μέσα από το Πρωινό.

">

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Χαρακτηρίζω χυδαίες τις χθεσινές σας αναφορές. Δεν μπορείς να αποκαλείς έναν πατέρα δύο παιδιών ότι είναι η Αλίκη στο Ναυτικό, επειδή χθες φόρεσα μαρινιέρα. Είναι υποτιμητικό και χυδαίο να το λες δημόσια. Επίσης, επειδή αναρωτήθηκες πόσους ομοφυλόφιλους έχουμε στην εκπομπή, θέλω να σου πω κάτι: δεν τους μετράω. Να ένα καλό άλλοθι, βγες σήμερα και πες ότι δεν πάω στην εκπομπή του Λιάγκα γιατί έχει ομοφυλόφιλους».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Θεωρώ χυδαία την αναφορά να πάω να κάνω κολονοσκόπηση. Από τέτοια αρσενικά και τέτοιους άντρες, δεν πάει μπροστά ούτε η πατρίς, ούτε η θρησκεία, ούτε η οικογένεια. Με προτρέπεις να πάω να κάνω κολονοσκόπηση για να δω αν είμαι άντρας ή γυναίκα; Το λες σε πατέρα δύο παιδιών; Αλήθεια τώρα;

Να σας ενημερώσω ότι έκανα κολονοσκόπηση πριν από 2-3 μήνες και είμαι υγιής. Την έκανα ναρκωμένος, θα σας στενοχωρήσω».