Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκάλυψε ότι σε ηλικία μόλις 19 ετών έμεινε έγκυος από τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ αλλά τελικά έκανε έκτρωση επειδή ο σταρ του «δεν ήθελε να γίνει πατέρας».

Η τραγουδίστρια του Toxic που σήμερα είναι 42 ετών έβγαινε με τον συνομήλικο της Τίμπερλεϊκ, από το 1999-2002, και περιγράφει λεπτομερώς την απόφαση να τερματίσει την εγκυμοσύνη στα επερχόμενα απομνημονεύματά της, «The Woman In Me».

Γράφει σε ένα απόσπασμα που έλαβε το People: «Ήταν έκπληξη, αλλά για μένα δεν ήταν τραγωδία. Αγαπούσα τόσο πολύ τον Τζάστιν. Πάντα περίμενα να κάνουμε οικογένεια μαζί μια μέρα. Αυτό θα ήταν πολύ νωρίτερα από ό,τι περίμενα».

">

Και πρόσθεσε: «Είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να έχουμε ένα μωρό στη ζωή μας, ότι ήμασταν πολύ νέοι. Είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος θα με μισήσει για αυτό, αλλά συμφώνησα να μην κάνω το μωρό. Δεν ξέρω αν αυτή ήταν η σωστή απόφαση. Αν το είχα αφήσει μόνο σε μένα, δεν θα το έκανα ποτέ. Κι όμως ο Τζάστιν ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σταρ είπε ότι η έκτρωση ήταν «ένα από τα πιο οδυνηρά πράγματα που έχω βιώσει ποτέ στη ζωή μου» στα απομνημονεύματα – που θα κυκλοφορήσουν στις 24 Οκτωβρίου.