Μέσα στο «καταχείμωνο» η Ε.Ραταϊκόφσκι αποφάσισε να προωθήσει τα νέα της μαγιό και κατάφερε να… ανεβάσει την θερμοκρασία.

Η 32χρονη influencer επιδεικνύει τα προσόντα της και το καλλίγραμμο σώμα της, φορώντας ένα μπλε μπικίνι με βολάν στο κάτω μέρος. Μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε και τις σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Νομίζω ότι η γυναίκα Inamorata είναι η γυναίκα που θα φορέσει ένα σουτιέν και θα βγάλει βόλτα τον σκύλο της και ούτε καν θα το σκεφτεί. Έχει αυτοπεποίθηση και δεν τη νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι», δήλωσε η ίδια.

Πρόσφατα, η Ε.Ραταϊκόφσκι συνδέθηκε με τον Γάλλο ηθοποιό, Stéphane Bak. Το 32χρονο σούπερ μόντελ, το οποίο έχει βγει με ονόματα όπως ο Eric André, ο DJ Orazio Rispo και ο Harry Styles, μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Sebastian Bear-McClard πέρυσι, έδειχνε ερωτευμένη με τον 27χρονο Γάλλο σταρ.

Ο Bak έγινε διάσημος το 2012, σε ηλικία μόλις 16 ετών, ως ο νεότερος κωμικός της Γαλλίας, χάρη στα stand-up προγράμματά του σε μικρά κλαμπ στο Παρίσι, όπως το «Le Palace» και το «Théâtre Trévise». Ωστόσο, πηγές από το περιβάλλον του μοντέλου ανέφεραν ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!