Η Ελένη Βιτάλη φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 19/01 στην εκπομπή Στούντιο 4, όπου προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τη ζωή της, για την εποχή που ήταν εθισμένη στα χάπια του ύπνου.

«Στην επταετή αποχή από τα πράγματα με βόλεψαν πολύ τα χάπια του ύπνου. Με βόλεψαν στην αρχή γιατί… ο διάολος έτσι έρχεται, δεν θα σου πει «είμαι ο διάολος με τα κέρατα» γιατί θα φύγεις! Μου δίνει μια κοπέλα ένα χάπι, «με αυτό θα κοιμηθείς» μου είπε όταν εγώ είχα να κοιμηθώ τέσσερις μέρες. Ήταν η πρεμιέρα και μετά είχα μεγάλη υπερένταση. Όπως το πίνω, όμως, έμεινα στα χέρια του άντρα μου», είπε και συνέχισε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μετά είχαμε συναυλία με τον Σπανουδάκη και πήγαμε στην Χίο μαζί και με την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Τραγουδήσαμε και ήταν εκεί ένας πολύ φίλος μας και ένα παλικάρι. «Δεν θα το πάρω το χάπι γιατί είμαι καλά, μην μου έρθει καμιά νύστα» είπα πριν ανέβω στο πάλκο και καταλαβαίνω ότι πήγαινα πίσω πίσω και είχα μια ανασφάλεια. Πάμε να φάμε, σκεφτόμουν τι έπαθα και ένα παιδί από την παρέα μού είπε «Ελένη, μήπως άλλαξες κάποιο χάπι; Κάτι;». Του είπα τι έπαιρνα και μου απάντησε πως «έμπλεξες με το χειρότερο πράγμα της ζωής σου». Από τότε λοιπόν δεν δούλεψα γιατί πραγματικά δεν ήθελα», κατέληξε η τραγουδίστρια.