
Σε μια… γευστική δοκιμασία μπήκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε τηλεοπτική εκπομπή της Αυστραλίας, καθώς έφαγε σουβλάκι από… καγκουρό!
Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή «Sunshine» μαζί με τον διάσημο σεφ ελληνο-αυστραλιανής καταγωγής, Γιώργο Καλομπάρη, κι αφού πήρε τα εύσημα για την πορεία του στην μουσική μπήκε σε… γευστική δοκιμασία.
Ο γνωστός σεφ ετοίμασε ένα παραδοσιακό σουβλάκι, αλλά αντί για το κλασικό χοιρινό κρέας, χρησιμοποίησε κιμά από καγκουρό, ένα είδος κρέατος που πωλείται κανονικά στα σούπερ μάρκετ της Αυστραλίας, σε μια πρωτόγνωρη για τον αγαπημένο τραγουδιστή συνταγή!
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος δεν είχε δοκιμάσει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο, δέχτηκε με χαμόγελο την πρόκληση, αποθεώνοντας τον Καλομπάρη για τη νοστιμιά του πιάτου.