Ο γνωστός ηθοποιός Τζέιμι Φοξ, μετά την ανάρτηση που έκανε και χαρακτηρίστηκε «αντισημιτική», θέλησε να απολογηθεί στους ακόλουθούς του.

Ειδικότερα, έγραψε κάτι στο Instagram σχετικά με τους Εβραίους, με τους ακόλουθούς του να εξοργίζονται, κατηγορώντας τον πως προωθεί το μίσος.

«Σκότωσαν αυτόν τον τύπο που ονομάζεται Ιησούς… Τι νομίζεις ότι θα κάνουν σε εσένα;», έγραψε.

Μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, ο Τζέιμι Φοξ θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από όσους έθιξε με την ανάρτησή του, ενώ εξήγησε πως δεν είχε αυτή την πρόθεση.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την εβραϊκή κοινότητα και όλους όσους προσβλήθηκαν από την ανάρτησή μου. Τώρα ξέρω ότι η επιλογή αυτών των λέξεων προκάλεσε προσβολή και λυπάμαι πραγματικά. Αυτή δεν ήταν ποτέ η πρόθεσή μου», έγραψε αρχικά σε νέα του ανάρτηση.

«Για να διευκρινίσω τι πραγματικά σήμαινε… Με πρόδωσε ένας ψεύτικος φίλος και αυτό εννοούσα με το “αυτοί”, όχι κάτι παραπάνω. Έχω μόνο αγάπη στην καρδιά μου για όλους. Αγαπώ και υποστηρίζω την εβραϊκή κοινότητα. Ζητώ συγγνώμη σε όποιον προσβλήθηκε. Τίποτα εκτός από αγάπη», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κοινό του φάνηκε ευχαριστημένο με την εν λόγω τοποθέτηση του ηθοποιού. Μάλιστα, ένας θαυμαστής του του έγραψε: «Χαίρομαι που το βλέπω αυτό. Είμαι μεγάλος φαν σου και δεν ήξερα τι να σκεφτώ για αυτή την ανάρτηση. Ευχαριστώ που δημοσίευσες αυτή τη συγγνώμη και καλή τύχη στην ανάρρωσή σου».