Θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου του Μ.Πέρι, του τηλεοπτικού Τσάντλερ από την επιτυχημένη σειρά «Φιλαράκια», ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του από τις αστυνομικές αρχές το Σάββατο 28/10.

Αν και φαίνεται πως η απώλειά του δεν ήταν αποτέλεσμα χρήσης ουσιών, ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τους εθισμούς του.

Όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξή του, αντιμετώπιζε τέτοιου είδους προβλήματα από τις πρώτες κιόλας σεζόν της σειράς «Τα Φιλαράκια».

Η καλή του φίλη και συμπρωταγωνίστριά του, Τζένιφερ Άνιστον είχε καταλάβει από την αρχή πόσο σοβαρή είναι η «μάχη» που δίνει ο Μάθιου Πέρι.

Σε συνέντευξή της στη Νταϊάν Σόγιερ το 2004, η Τζένιφερ Άνιστον είχε μιλήσει για τον ηθοποιό και είχε πει χαρακτηριστικά: «Δεν ξέραμε.

Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για να το αντιμετωπίσουμε. Κανείς μας προηγουμένως δεν είχε καμία παρόμοια εμπειρία. Και η ιδέα ακόμη να τον χάσουμε… Έχει πολύ δρόμο ακόμα. Αλλά είναι εντάξει».

Μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε ο φίλος της και στη σκέψη ότι μπορεί να μην τα καταφέρει, η Τζένιφερ Άνιστον ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στην κάμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον περασμένο χρόνο, ο Μάθιου Πέρι αποκάλυψε πως ξόδεψε 9 εκατομμύρια δολάρια όλα αυτά τα χρόνια προσπαθώντας να απεξαρτηθεί από τις ουσίες και το αλκοόλ, παρακολούθησε 6.000 συναντήσεις των Ανώνυμων Αλκοολικών και πήγε σε κέντρο απεξάρτησης 15 φορές.