Μία δεύτερη ευκαιρία έδωσαν και επίσημα στη σχέση τους η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο αρχιτέκτονας Γιάννης Καραβασάνης. Μάλιστα ένα σπάνιο στιγμιότυπο ήρθε στη δημοσιότητα, μέσα από τον λογαριασμό Instagram της SoulaGlamorous, η οποία απαθανάτισε ένα τρυφερό τετ-α-τετ του ζευγαριού.

Το μοντέλο βρίσκεται για διακοπές στα Κουφονήσια, όμως δεν είναι μόνη της. Όπως όλα δείχνουν, εκείνη και ο Γιάννης Καραβασάνης είναι και πάλι ερωτευμένοι.

Το ερωτικό αυτό κεφάλαιο, είχε ανοίξει για το μοντέλο το 2018 και δεν ολοκληρώθηκε με τον τρόπο που το ζευγάρι επιθυμούσε. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2010, ερωτεύτηκαν και έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα. Μάλιστα το 2015 ο έρωτας του ζευγαριού επίσφραγιστηκε, όταν παντρεύτηκαν στο Λος Άντζελες, με κουμπάρους τη Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο. Η σχέση τους ωστόσο πέρασε από 40 κύματα, καθώς η Ηλιάνα ζούσε μόνιμα στις ΗΠΑ και ο σύντροφός της στον Βόλο.

Φωτογραφίες της Ηλιάνας και του Γιάννη από τότε που ήταν ζευγάρι

Εδώ και αρκετό καιρό το μοντέλο απολαμβάνει το φετινό καλοκαίρι έχοντας επιλέξει -όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media- κυκλαδίτικα νησιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!