Η έναρξη της εκπομπής «Happy Day» του τηλεοπτικού σταθμού Alpha το πρωί της Δευτέρας (16/10) βρήκε την παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσίλη να πειράζει τον συνεργάτη της Κώστα Φραγκολιά για τις ενδυματολογικές επιλογές του με «πικάντικα» αστεία.

Ο Κώστας Φραγκολιάς εμφανίστηκε στο πλατό με βερμούδα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή του είπε: «Κωστάκη σήκω λίγο… Θέλω να δείξω τη βερμούδα που φοράει σήμερα το αγόρι και το πως φοράει και το κινητό του.

Πιστεύετε ότι η ήττα της ΝΔ στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών αποτελεί την αρχή του τέλους της διακυβέρνησης Μητσοτάκη;

  • Ναι (55%, 9.016 Votes)
  • Ίσως ναι (20%, 3.299 Votes)
  • Όχι (20%, 3.169 Votes)
  • Ίσως όχι (3%, 488 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (2%, 277 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.249

Loading ...

Θες να προκαλείς το κοινό; Παρατηρήστε τον λίγο», είπε χαρακτηριστικά σηκώνοντας τον συνεργάτη της από τη θέση του. «Το παρεξηγείτε», τόνισε εκείνος από τη μεριά του καθώς περπατούσε μαζί με την παρουσιάστρια.

Η κάμερα πήγε στη φουσκωμένη μπροστινή τσέπη του Κώστα Φραγκολιά, καθώς είχε βάλει εκεί το κινητό του, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να κοιτάζει έκπληκτη.

Τότε η η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολίασε: «Όχι ρε συ… Ελπίζω να φοράς από μέσα. Μην αερίζεις…». Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τη σειρά της είπε: «Επίσης, αν έχεις τα χέρια στις τσέπες δεν μοιάζει σα να προσπαθείς κάτι να κάνεις;».

Ο Κώστας Φραγκολιάς απάντησε: «Αφού τετραγωνίζει… Το κινητό είναι ρε παιδιά!», με τον Δημήτρη Παπανώτα να λέει: «Ε τι άλλο θα ήταν!» και τον Κώστα Φραγκολιά να του λέει έντονα: «Δεν κατάλαβα; Τι δεν πιστεύατε;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πρωί πρωί στην εκπομπή δεν ψαχνόμαστε», ανέφερε επίσης η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Πρωί πρωί γίνονται αυτά», έκανε ο Κώστας Φραγκολιάς και… πετάχτηκε η Τίνα Μεσσαροπούλου: «Όχι πρωί πρωί δεν βολεύει».