Η Λούρδη Λεόν, ακολούθησε τα βήματα της μητέρα της, Μαντόνα και εμφανίστηκε γυμνή στο νέο της βιντεοκλίπ με τίτλο «Spelling».

Η 26χρονη καλλιτέχνιδα μοιράστηκε το κλιπ στο Instagram και το YouTube την Τρίτη 10 Οκτωβρίου, αποκαλύπτοντας ότι είναι εμπνευσμένο από το βιντεοκλίπ της μητέρας της για το τραγούδι «Frozen», που κυκλοφόρησε το 1998.

Το κλιπ αντλεί μεγάλη έμπνευση από το πρωτότυπο, από το σκούρο μπλε χρώμα και τη Λούρδη που υποδύεται έναν παρόμοιο αιθέριο, μαγικό χαρακτήρα με μακριά κυματιστά μαύρα μαλλιά, μέχρι τα ίδια μαύρα μοτίβα πουλιών και σκύλων.

Δείτε το βιντεοκλίπ

">

Η Λούρδη – η οποία εμφανίστηκε επίσης γυμνή στο βίντεο σε ένα σημείο – έγραψε μια λεζάντα καθώς επαίνεσε τη 65χρονη μητέρα της, που ήταν η μούσα της.

«Αυτό το κομμάτι είναι πολύ ιδιαίτερο. Είναι ένας φόρος τιμής στο διαχρονικό έργο τέχνης της μητέρας μου, το “Frozen”», έγραψε η μουσικός, που χρησιμοποιεί το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Lolahol στη μουσική.

«Αυτό το τραγούδι έχει εμφανιστεί αμέτρητες φορές στη ζωή μου, συνδέοντας τους δυο μας. Δεν θα ήμουν τίποτα χωρίς τη γυναίκα που με έφερε στον κόσμο. Τη σέβομαι και ελπίζω ότι αυτό μεταφράζεται», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!