Οι εικόνες κοινωνικής παρακμής που είδαμε χθες το βράδυ με την  άγρια συμπλοκή στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης των Mad Video Awards 2022 ανάμεσα στους τράπερς Light και Snik αποτελούν ντροπή για την μουσική σκηνή.

Μετά από δύο χρόνια που δεν είχε γίνει λόγω της πανδημίας το στάδιο είχε πλημμυρίσει από νωρίς από παιδιά και ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας.

Οι δύο τράπερς φτάσανε στο γήπεδο έχοντας ο καθένας μαζί του μια στρατιά από ένοπλους μπράβους έτοιμοι για όλα μιας και έχουν εδώ και καιρό κόντρα.

Ο Light ξεκίνησε άνετος και χαλαρός πηγαίνοντας προς το μέρος του Snik και τον χτύπησε.

Αστραπιαία πέσανε πάνω του οι μπράβοι και το γήπεδο μετατράπηκε σε Τέξας όπως ανέφερε στο ρεπορτάζ του το pronews.gr εχθές.

Η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που η εκδήλωση διεκόπη για περίπου 15 λεπτά μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Οι τράπερς τα έκαναν όλα γυαλιά-καρφιά και χρειάστηκε αρκετή ώρα, ώστε οι άνθρωποι της εκδήλωσης να επαναφέρουν το χώρο στη φυσιολογική του κατάσταση.

Η ηρεμία κράτησε για λίγα μόνο λεπτά, αφού στη συνέχεια οι τράπερς ήρθαν ξανά στα χέρια με αποτέλεσμα τα βραβεία να διακοπούν ξανά.

Kατά τη διάρκεια του καβγά τραυματίστηκε η Ρούλα Κορομηλά. Φωτογραφία που κυκλοφόρησε τη δείχνει να κάθεται σε σκαλιά και να δέχεται τις πρώτες βοήθειες.

Η στιγμή της έντασης με Παπαρίζου

Και η Έλενα Παπαρίζου που ήταν κοντά στο σημείο δέχτηκε σπρωξίματα και έτρεξε να προστατευτεί αποχωρώντας από το σημείο.

Η στιγμή που αποχωρεί η Παπαρίζου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!