Σε μπελάδες φαίνεται πως βρίσκεται ο 50 Cent, καθώς μία θαυμάστριά του, τον μήνυσε, αφού ισχυρίζεται ότι ο ράπερ κατά τη διάρκεια συναυλίας του πέταξε το μικρόφωνό του με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στο πρόσωπο.

Η Μπριάνα Μόνεγκεν υποστηρίζει ότι στις 30 Αυγούστου του 2023 και εν μέσω συναυλίας, ο 50 Cent συνειδητοποίησε ότι το μικρόφωνο δεν λειτουργούσε σωστά και εκνευρίστηκε, με αποτέλεσμα να το πετάξει στο πλήθος.

Τότε, χωρίς να το θέλει, τραυμάτισε μία γυναίκα, η οποία όπως αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε η Page Six έχει υποστεί «σοβαρούς και μόνιμους τραυματισμούς».

Μετά το περιστατικό η γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, όπου νοσηλεύτηκε με ρήξη στο μέτωπο, διάσειση και έντονο πόνο στο αριστερό χέρι της.

Σύμφωνα με την μήνυση, η Μόνεγκεν ζητά τώρα από τον ράπερ αποζημίωση για προηγούμενες αλλά και μελλοντικές απώλειες μισθών, κάλυψη νοσοκομειακών και ιατρικών εξόδων, δικηγορικές αμοιβές αλλά και τα έξοδα της αγωγής.

Μέχρι στιγμής τόσο ο ράπερ όσο και ο δικηγόρος του δεν έχουν προβεί σε κάποια δήλωση επί του θέματος, ενώ, τότε, ο δικηγόρος του είχε υποστηρίξει ότι δεν πέταξε επί τούτου το μικρόφωνο και δεν ήθελε να βλάψει κανέναν. Ο 50Cent τελικά να αποφύγει την ποινική δίωξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!