
Ο Κάνιε Γουέστ φέρεται να πλήρωσε τη σύζυγό του, Μπιάνκα Σενσόρι, 250.000 δολάρια για να φορέσει εσώρουχα από… καραμέλες σε δημόσια εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη.
Το Σαββατοκύριακο της 21ης Ιουνίου, η 30χρονη αρχιτέκτονας εθεάθη να περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης φορώντας ένα σετ εσωρούχων από καραμέλες, μαζί με ψηλοτάκουνες γόβες. Η εμφάνισή της προκάλεσε για ακόμη μία φορά σάλο στους περαστικούς.
Kanye West 'paid wife Bianca Censori $250k to wear edible lingerie'… only for her to EAT the pricey panties https://t.co/UC5b3MlwKV
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) June 26, 2025
Απαντώντας στα δημοσιεύματα, εκπρόσωπος του Κάνιε Γουέστ δήλωσε στην «Daily Mail», πως η Μπιάνκα «διαπραγματεύτηκε αμοιβή 250.000 δολαρίων για να φορέσει αυτό το σύνολο, λόγω δημιουργικών διαφορών». Ωστόσο, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η ίδια εφημερίδα, τα πράγματα άλλαξαν όταν ο Γουέστ ζήτησε πίσω το ρούχο για να το ανταλλάξει με τα χρήματα – διαπιστώνοντας ότι αρκετές καραμέλες έλειπαν.
«Όλα ήταν καλά μέχρι που [ο Κάνιε] ζήτησε το ένδυμα πίσω χθες το βράδυ, για να το ανταλλάξει με μετρητά. Τότε αποκαλύφθηκε ότι η υπερβολική ποσότητα ζάχαρης, που την τσιμπούσε και την προκαλούσε όλο το απόγευμα, αποδείχθηκε πολύ δελεαστική για την κυρία Σενσόρι ώστε να αντισταθεί», ανέφερε ο εκπρόσωπος, προσθέτοντας: «Μου είπαν οι μοδίστρες ότι από το κάτω μέρος του ενδύματος δεν έχει απομείνει τίποτα – ούτε καν το κορδόνι. Η τύχη των 250.000 δολαρίων παραμένει άγνωστη».