Celebrities

Ο Σάκης Ρουβάς εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του σχετικά με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από την αμοιβή του για τη συναυλία του στο Καρναβάλι της Ξάνθης, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη.
Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα λάβει 50.000 ευρώ για την εμφάνισή του στη διοργάνωση.
Ωστόσο, το επίσημο έγγραφο που αναρτήθηκε στη diavgeia.gov.gr δεν διευκρινίζει εάν το ποσό αυτό αφορά αποκλειστικά τον Σάκη Ρουβά ή εάν πρόκειται για τη συνολική αμοιβή όλων των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στη συναυλία.
«Είναι ντροπή νομίζω, είναι ντροπή», είπε ενοχλημένος, αλλά διατηρώντας το χαμόγελό του ο Σάκης Ρούβας, λίγο πριν επιβιβαστεί στην πτήση του στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».