Όπως αποκάλυψε το Page Six, εταιρία παραγωγής, αποφάσισε, ότι δεν θέλει πλέον να συνεργαστεί με τη Σούζαν Σαράντον, μετά τα αντιεβραϊκά σχόλια που έκανε πρόσφατα η ηθοποιός.

«Ως εταιρεία, η PTO Films θα ήθελε να ξεκαθαρίσει ότι οι απόψεις της Σούζαν Σαράντον δεν αντικατοπτρίζουν τις απόψεις του οργανισμού μας», ανέφερε στο «Page Six» ο Ντέιβιντ Μπαρόζο, συνιδρυτής της ανεξάρτητης εταιρείας παραγωγής ταινιών.

Έπειτα πρόσθεσε: «Την εξετάζαμε για μια ταινία μικρού μήκους, αλλά λόγω των πρόσφατων δηλώσεών της, αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε άλλες επιλογές».

Πριν από λίγες ημέρες, η Σαράντον προχώρησε σε μια δημόσια συγγνώμη για τις δηλώσεις της.

Η 77χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είχε επιλεγεί για να εμφανιστεί στη μικρού μήκους ταινία της PTO Films με τίτλο «Slipping Away», η οποία είναι ένα θρίλερ για έναν σχιζοφρενή άνδρα που «παλεύει με τη δική του ψύχωση και την εξωσυζυγική σχέση της συζύγου του».

Η καταξιωμένη ηθοποιός επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει στο ρόλο της Dr. Sylvia Mansfield.

Η ταινία εμφανίστηκε στη λίστα με τα «επερχόμενα» έργα της στο IMDB υπό τον τίτλο «pre-production» κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά έκτοτε έχει αφαιρεθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τελευταία επαγγελματική διαμάχη έρχεται δύο εβδομάδες αφότου οι ισχυροί ατζέντηδες του Χόλιγουντ στο United Talent Agency (UTA) αποφάσισαν να απορρίψουν την ηθοποιό μετά το εμπρηστικό της σχόλιο υπέρ της Παλαιστίνης.