
Ο αγαπημένος τραγουδιστής άφησε τις έτοιμες χημικές βαφές στο ράφι και μοιράστηκε με τους θαυμαστές του έναν εντελώς φυσικό και ιδιαίτερα καλαίσθητο τρόπο για να βάψουν τα πασχαλινά τους αυγά.
«Χρόνια πολλά σε όλους. Έρχεται Πάσχα, πάμε λοιπόν να βάψουμε αυγά, όχι με τον συνηθισμένο τρόπο αλλά με τον πιο φυσικό τρόπο. Θα βάψουμε αυγά σε τρεις εκδοχές. Κόκκινα χρησιμοποιώντας παντζάρι, κίτρινα χρησιμοποιώντας κουρκουμά και ένα ιδιαίτερο σχέδιο που φαίνεται σαν να είναι μάρμαρο. Πάμε να τα δούμε.»
Η διαδικασία ξεκίνησε με τη βαφή των κόκκινων αυγών. Ο γνωστός καλλιτέχνης τοποθέτησε σε ένα λίτρο νερό ένα κιλό παντζάρια και τα έβρασε με σκοπό το νερό να πάρει το έντονο χρώμα του λαχανικού. Έπειτα τα αφαίρεσε, πρόσθεσε τα αυγά και τα οποία αφήνει για 20 λεπτά ενώ πρόσθεσε και τρεις κουταλιές ξύδι. Μάλιστα για να κοκκινήσουν ακόμα παραπάνω, έδωσε ένα tip, να τοποθετήσουμε την κατσαρόλα με το νερό στο ψυγείο και να μείνουν τα αυγά μέσα σε αυτό όλο τη νύχτα.
Για να βάψει κίτρινα αυγά, χρησιμοποίησε 3 κουταλιές της σούπας κουρκουμά, μέσα σε νερό που για λίγο δεν έχει βράσει. Στη συνέχεια έβαλε μέσα τα αυγά τα οποία άφησε να βράσουν για 20 λεπτά μαζί με τρεις κουταλιές ξύδι.
Για την τρίτη συνταγή και ίσως πιο εντυπωσιακή, ο Σάκης Ρουβάς χρησιμοποίησε φλούδες κρεμμυδιού και ένα κομμάτι καλσόν. Πήρε ένα αυγό το βούτηξε σε νερό, το ακούμπησε πάνω στις φλούδες και στη συνέχεια το τύλιξε σε ένα κομμάτι καλσόν για να κρατήσει τις φλούδες πάνω στο αυγό.