Θύμα χάκινγκ έπεσε η Νατάσα Θεοδωρίδου, καθώς η σελίδα της στο Facebook γέμισε με πορνογραφικό υλικό αλλά και άσχετες αναδημοσιεύσεις από το εξωτερικό.

Το συμβάν ανακοίνωσε η τραγουδίστρια μέσω του Instagram.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει συχνή παρουσία στα social media. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες γίνονται διαδοχικές αναρτήσεις στην επίσημη σελίδα της στο Facebook οι οποίες έκαναν πολλούς ακολούθους της να υποψιαστούν πως έχει πέσει θύμα χάκερ, κάτι που επεσήμαναν στα σχόλια.

Στα stories έχουν αναρτηθεί πολλές φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου, ενώ στη σελίδα γίνονται απανωτές αναδημοδιεύσεις αναρτήσεων της Κάιλι Κέλσι. Πρόκειται για τη σύζυγο του Τζέισον Κέλσι, παίκτη του NFL και αδελφού του Τράβις Κέλσι ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει γίνει γνωστός ακόμη και σε ανθρώπους που δεν ασχολούνται με το εν λόγω άθλημα, χάρις στη σχέση του με την Τέιλορ Σουίφτ.

«Η επίσημη σελίδα της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Facebook έχει χακαριστεί. Παρακαλούμε για την κατανόησή σας μέχρι να αποκτήσουμε ξανά πρόσβαση», ανέφερε το μήνυμα που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της τραγουδίστριας στο Instagram, ενημερώνοντας για το τι είχε συμβεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!