Η Έλενα Τσαγκρινού κατάφερε να τραβήξει επάνω της όλα τα βλέμματα χάρη στην σημερινή της, δεύτερη πρόβα ενόψει της Eurovision 2021.

Στο νέο αποκλειστικό κλιπ που έδωσαν οι διοργανωτές της Eurovision 2021, παρακολουθούμε πιο αποκαλυπτικά πλάνα από την παρουσίαση του El Diablo της Κύπρου. Οι χορεύτριες που πλαισιώνουν την Έλενα Τσαγκρινού είναι ντυμένες στα κόκκινα, ενώ η ίδια φορά ένα αποκαλυπτικό κορμάκι σε ασημένιους τόνους με κρόσσια.

Το εύρημα της Κύπρου που ξετρέλανε τους φαν της Eurovision 2021

Το εύρημα που έχει ξετρελάνει τους φαν της Eurovision 2021 είναι ο τεράστιος «καθρέφτης» πίσω από τους χορευτές και την τραγουδίστρια της που όπως αναφέρουν κάποιοι δίνει την αίσθηση πολυμελούς ομάδας πέραν των πέντε ατόμων που επιτρέπονται επί σκηνής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Κύπρος θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις στον διαγωνισμό, μετά την εντυπωσιακή συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα το 2018. Σύμφωνα με τα στοιχήματα για την Eurovision 2021, το El Diablo φιγουράρει 7η, στην κατάταξη των χωρών για το βράδυ του τελικού, γεγονός που δείχνει πως η Κύπρος θα συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.