Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε μια φαν της Αγγελικής Νικολούλη, την κ. Άστρα Παπαχριστοδούλου που ζει στην Αγγλία, όταν η ίδια είχε τα γενέθλιά της.

Καθώς η κ. Παπαχριστοδούλου είναι μεγάλη φαν της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» οι φίλοι της αποφάσισαν να μεταμφιεστούν σε Αγγελική Νικολούλη και να της κάνουν έκπληξη κρατώντας μια τούρτα!

Όπως φαίνεται και στη σχετική φωτογραφία, οι φίλοι της εορτάζουσας έβαλαν ξανθές περούκες με καρέ μαλλιά και φόρεσαν το χαρακτηριστικό κόκκινο σακάκι για να θυμίζουν τη γνωστή δημοσιογράφο.

Η κ. Παπαχριστοδούλου φρόντισε να απαθανατίσει το γεγονός, και έστειλε τη φωτογραφία στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μέσω Instagram.

Φυσικά, οι υπεύθυνοι της εκπομπής μόλις είδαν τη φωτογραφία αποφάσισαν να τη δημοσιεύσουν και να στείλουν στην κ. Παπαχριστοδούλου τις ευχές τους για τα γενέθλιά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο επίσημο λογαριασμό της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» στο Instagram σημειώνεται: «Η οικογένεια μίας φίλης της εκπομπής από την Αγγλία θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλιά της μ’ έναν ιδιαίτερο τρόπο. Εμείς της στέλνουμε τις ευχές μας!».