Μια μεγάλη γκάφα φαίνεται πως έκανε η Electronic Arts (EA), αφού όπως παραδέχτηκε έκανε μια αρκετά γενναιά έκπτωση στο FIFA 23 Ultimate Edition, το οποίο τιμολογήθηκε για μόλις 0,06 δολάρια σε μαγαζί της Ινδίας.

Οι αγοραστές έσπευσαν να παραγγείλουν το παιχνίδι τον περασμένο μήνα αφού ένα σφάλμα δεκαδικού ψηφίου οδήγησε σε έκπτωση της τιμής κατά 99,98%. Στην Ινδία η νέα έκδοση του ποδοσφαιρικού παιχνιδιού κοστίζει κανονικά 60 δολάρια.

Η είδηση ότι το παιχνίδι πωλείται σε αυτή την τιμή έκανε γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου με πολλούς να σπεύδουν να το αγοράσουν. Το σφάλμα βέβαια επιλύθηκε γρήγορα με τους αγοραστές να ανησυχούν ότι ίσως οι παραγγελίες τους με αυτή την τιμή θα ακυρωθούν.

Ωστόσο, η EA Sports και η Epic Games έστειλαν email στους αγοραστές αυτή την εβδομάδα για να τους ενημερώσουν ότι οι εν λόγω πωλήσεις θα τηρηθούν στο ακέραιο καθώς το λάθος «ήταν δικό τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι τα Fifa Ultimate Editions είναι συνήθως πιο ακριβά από τις τυπικές εκδόσεις του παιχνιδιού, επειδή προσφέρουν προσθετές δυνατότητες στον χρήστη.