Παρολίγον τραγωδία σαν αυτές που θα δείτε και στα βίντεο παρακάτω, θα είχαμε εχθές στο Allou! Fun Park στου Ρέντη όταν τρενάκι που περνούσε σε ορισμένα στο νερό, φέρεται να εκτροχιάστηκε με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τεσσάρων ατόμων.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες παρευρισκομένων, σε κάποιο σημείο η στάθμη του νερού ήταν χαμηλότερη του προβλεπόμενου, καθώς σε εκείνο το σημείο τα βαγόνια φρέναραν λόγω της πρόσκρουσης στο νερό.

Αυτό δεν συνέβη λόγω της χαμηλής στάθμης, με αποτέλεσμα το τρένο να φύγει με ορμή στην κατηφόρα όπου οδηγούσε στην πλατφόρμα νερού κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να εκσφενδονιστούν τα 4 άτομα που επέβαιναν σε αυτό και να προσγειωθούν στους θάμνους κι όχι σε τίποτα σίδερα ή στο τσιμέντο.

">

Θανατηφόρα ατυχήματα σε λούνα πάρκ

Space Journey, 30 Ιουνίου 2010. Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 10 τραυματίστηκαν όταν το Διαστημικό Ταξίδι, σχεδιασμένο για να προσομοιώσει την εμπειρία εκτόξευσης πυραύλου, έπεσε 15 μέτρα στο έδαφος στο λούνα παρκ Ecoventure Valley στο Shenzen της Κίνας. Μάρτυρες είπαν, λίγο πριν τελειώσει η βόλτα, ότι το ρεύμα κόπηκε και οι καμπίνες που μετέφεραν 44 επιβάτες ανατράπηκαν και έπεσαν στο έδαφος.

Mindbender roller-coaster, 14 Ιουνίου 1986. Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένα τρενάκι του λούνα παρκ εκτροχιάστηκε στο εμπορικό κέντρο West Edmonton. Ένα τρένο τεσσάρων αυτοκινήτων στο Mindbender, η μεγαλύτερη βόλτα σε εσωτερικούς χώρους, είχε ταχύτητα 100 km/h όταν ξέφυγε από τις ράγες, στέλντοντας τρεις από τους τέσσερις επιβάτες του τελευταίου αυτοκινήτου στο θάνατο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

">