Στην πλατφόρμα του YouTube δημοσιεύτηκε η πρώτη live εκτέλεση του τραγουδιού «Ζάρι», με το οποίο θα εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision. 

Συγκεκριμένα, το βίντεο που ανέβηκε δείχνει την πρώτη εκδοχή του κομματιού, με ζωντανή ορχήστρα.

">

Πριν λίγες ημέρες, σε ζωντανή μετάδοση στο Instagram, η νεαρή τραγουδίστρια είχε αναφερθεί σε αυτό το βίντεο, εξηγώντας στο κοινό της πως η συγκεκριμένη εκτέλεση θα γινόταν με τη συνοδεία μουσικών οργάνων.

Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, τη Μαρίνα Σάττι συνοδεύουν μουσικά, ένα κλαρίνο, τουμπερλέκι, ζουρνάς και άλλα όργανα.

Ο 68ος διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στη Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου. Η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στην 4η θέση στον Β’ Ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου.

Στον Α’ Ημιτελικό την Τρίτη 7 Μαϊου, συμμετέχουν 15 χώρες, οι οποίες θα εμφανιστούν με την εξής σειρά: Ουκρανία, Κύπρος, Πολωνία, Σερβία, Λιθουανία, Κροατία, Ιρλανδία, Σλοβενία, Ισλανδία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο, Αυστραλία, Αζερμπαϊτζάν και Μολδαβία.

Στον πρώτο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν επίσης, οι Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία.

Στον Β’ Ημιτελικό, στις 9 Μαΐου, συμμετέχουν με την σειρά οι: Αυστρία, Μάλτα, Ελβετία, Ελλάδα, Τσεχία, Αλβανία, Δανία, Αρμενία, Ισραήλ, Εσθονία, Γεωργία, Ολλανδία, Νορβηγία, Λετονία, Άγιος Μαρίνος και Βέλγιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον δεύτερο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν οι Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία.