Υλικά συνταγής

6 κολοκύθια μεγάλα

400γρ. μανιτάρια λευκά

1 φλιτζ. ρύζι καρολίνα ή νυχάκι

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο

⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο

1 φλιτζ. άνηθο ψιλοκομμένο

¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο

2 λεμόνια (ο χυμός και το ξύσμα τους)

2 λίτρα νερό ή ζωμό λαχανικών

1 κ.σ. κορνφλάουρ

αλάτι

πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

1. Πλένουμε και σκουπίζουμε τα κολοκύθια. Τα κόβουμε στη μέση ή στα τρία και καθαρίζουμε τη σάρκα. Κρατάμε τη σάρκα. Κόβουμε και μια μικρή φετούλα στην άκρη του κολοκυθιού για να μπορούν να σταθούν όρθια καλύτερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ