Φαγητό
Υλικά συνταγής
για τα ζυμαρικά
500γρ. μπουκατίνι (ένα πακέτο)
νερό (5L για το βράσιμο)
50γρ. αλάτι (μία χούφτα)
για τη σάλτσα
350γρ. σπανάκι baby
1 φλιτζ. καρύδια καβουρντισμένα
250γρ. ξινομυζήθρα Κρήτης
⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο
1 φλιτζανάκι ξύδι καλής ποιότητας (προτείνουμε το μηλόξυδο)
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
1. Βάζουμε το νερό σε μία κατσαρόλα στη φωτιά.
Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ