Υλικά συνταγής

για τα ζυμαρικά

500γρ. μπουκατίνι (ένα πακέτο)

νερό (5L για το βράσιμο)

50γρ. αλάτι (μία χούφτα)

για τη σάλτσα

350γρ. σπανάκι baby

1 φλιτζ. καρύδια καβουρντισμένα

250γρ. ξινομυζήθρα Κρήτης

⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο

1 φλιτζανάκι ξύδι καλής ποιότητας (προτείνουμε το μηλόξυδο)

αλάτι

πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

1. Βάζουμε το νερό σε μία κατσαρόλα στη φωτιά.

Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!