Υλικά συνταγής

2 μεγάλες πατάτες σε κύβους

2 κολοκυθάκια σε μισοφέγγαρα

1 καρότο κομμένο σε ροδέλες

3 μελιτζάνες κομμένες σε μισοφέγγαρα

1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε μεγάλα κομμάτια

2 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε μεγάλα κομμάτια

1 μεγάλο κρεμμύδι

2 σκελιδες σκόρδο

3 ώριμες ντομάτες στον τρίφτη

1 κ.σ. πελτές ντομάτας

½ φλιτζ. ελαιόλαδο

1 φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένος

λίγο δυόσμος ψιλοκομμένος

2 φύλλα δάφνης

1 κ.σ. κοφτή ρίγανη αποξηραμένη ή 1 κλαδάκι φρέσκια

αλάτι

πιπέρι

½ κ.γ. ζάχαρη (προαιρετικά)

Διαδικασία συνταγής

1. Σε φαρδιά πλασοτέ κατσαρόλα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο. Μόλις γυαλίσουν προσθέτουμε τα λαχανικά (πατάτα, μελιτζάνα, κολοκυθάκι, καρότο και πιπεριές) και τα σοτάρουμε κι αυτά μέχρι να λαδωθούν όλα καλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε την υπόλοιπη εκτέλεση της συνταγής ΕΔΩ