ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Για το φύλλο

750γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις και επιπλέον για τα φύλλα

4 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. ξύδι

νερό όσο πάρει να γίνει μια ζύμη με απαλή υφή

1 κ.γ. κοφτό αλάτι

1 φλιτζ. μαργαρίνη ή βούτυρο για τα φύλλα

Για τη γέμιση

200γρ. φέτα απαλής και ήπιας γεύσης

300γρ. μυζήθρα

2 αυγά

πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

Ετοιμάζουμε την γέμιση. Σε λεκάνη βάζουμε το αλεύρι κοσκινισμένο. Προσθέτουμε το ξύδι, το αλάτι, το ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και λίγο-λίγο προσθέτουμε το νερό ζυμώνοντας, μέχρι να η ζύμη μας να μην κολλάει στα χέρια και να έχει απαλή υφή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε την υπόλοιπη εκτέλεση της συνταγής ΕΔΩ