Υλικά συνταγής

500γρ. φάβα

4 κρεμμύδια

½ φλιτζ. ελαιόλαδο

1500ml. νερό

αλάτι

πιπέρι

Για το σερβίρισμα

½ κρεμμύδι κομμένο σε φετούλες

λίγο μαϊντανό

2 κ.σ. ξύδι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Διαδικασία συνταγής

Μουλιάζουμε για 30 λεπτά τη φάβα σε κρύο νερό. Πετάμε το νερό και ξεπλένουμε την φάβα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβαστε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ