Υλικά συνταγής

½ κιλό γαρίδες

1 μέτριο κρεμμύδι σε κύβους

4 ώριμες ντομάτες τριμμένες

2 πράσινες πιπεριές

4 κ.σ.ελαιόλαδο

κόκκοι ροζ πιπεριού

1 κ.γ. ζάχαρη

ρίγανη

αλάτι

πιπέρι

100γρ. φέτα (προαιρετικά)

Διαδικασία συνταγής

Πλένουμε τις γαρίδες, αφαιρούμε το κέλυφος και το εντεράκι από το σώμα κρατώντας το κεφάλι και την ουρά.

Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ