Φαγητό
Υλικά συνταγής
440γρ. αλεύρι κοσκινισμένο
1½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
320γρ. βούτυρο φρέσκο σε θερμοκρασία δωματίου
200γρ. ζάχαρη
1 αυγό μεγάλο
1 κ.σ. γάλα
1 πορτοκάλι (ξύσμα)
1 λεμόνι (ξύσμα)
2 βανίλιες
500γρ. ζαχαρόπαστα λευκή
χρώματα ζαχαροπλαστικής υγρά (χρώματα της επιλογής σας)
λίγη άχνη ζάχαρη
Διαδικασία συνταγής
Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο για 4-5 λεπτά. Προσθέτουμε το αυγό, το ξύσμα λεμονιού και πορτοκαλιού και συνεχίζουμε το χτύπημα για 1 λεπτό.
Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ