Υλικά συνταγής

440γρ. αλεύρι κοσκινισμένο

1½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ

1 πρέζα αλάτι

320γρ. βούτυρο φρέσκο σε θερμοκρασία δωματίου

200γρ. ζάχαρη

1 αυγό μεγάλο

1 κ.σ. γάλα

1 πορτοκάλι (ξύσμα)

1 λεμόνι (ξύσμα)

2 βανίλιες

500γρ. ζαχαρόπαστα λευκή

χρώματα ζαχαροπλαστικής υγρά (χρώματα της επιλογής σας)

λίγη άχνη ζάχαρη

Διαδικασία συνταγής

Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο για 4-5 λεπτά. Προσθέτουμε το αυγό, το ξύσμα λεμονιού και πορτοκαλιού και συνεχίζουμε το χτύπημα για 1 λεπτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ