Υλικά συνταγής

4 αυγά

1 μελιτζάνα κομμένη σε ζάρια

1 μανιτάρι κομμένο σε φέτες

½ πιπεριά κόκκινη σε λεπτές φέτες

1 φλιτζ. ρόκα

⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

Σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά στο ελαιόλαδο τη μελιτζάνα και μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια. Παράλληλα, χτυπάμε καλά τα αυγά. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και τα χτυπάμε καλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε την υπόλοιπη συνταγή ΕΔΩ