Υλικά συνταγής

2½ κιλά πολτός από ροδάκινα

1 κιλό πολτός από βανίλιες

2-2½ κιλά ζάχαρη

2 λεμόνια (ο χυμός τους)

Διαδικασία συνταγής

Καθαρίζουμε τα ροδάκινα από τη φλούδα και τα περνάμε από μπλέντερ. Το ίδιο κάνουμε και με τις βανίλιες. Μετράμε κάθε φορά την ποσότητα του πολτού και υπολογίζουμε 2½ κιλά για τα ροδάκινα και 1 κιλό για τις βανίλιες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε την υπόλοιπη συνταγή εδω