Πλέον ο βιγκανισμός φαίνεται πως έχει επηρεάσει κατά πολύ ακόμα και τα σουβλάκια. Ένα σουβλατζίδικο αντί να χρησιμοποιεί πίτα, τυλίγει τα σουβλάκια του σε… μαρούλι.

Όταν ήρθαν οι πίτες ολικής άλεσης, είπαμε να σιωπήσουμε… Όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έφτιαξε το τζατζίκι αβοκάντο, είπαμε να κάνουμε υπομονή. Τώρα όμως, η επανάσταση είναι δεδομένη, καθώς δεν γίνεται να πειράζει κάποιος τόσο πολύ το φαγητό του Έλληνα.

Μιλάμε φυσικά για το παραδοσιακό πιτόγυρο, το οποίο ένα κατάστημα στη Νέα Φιλαδέλφεια το προσφέρει με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Πως; Τυλιγμένο σε iceberg ή μαρούλι, προκειμένου να μειωθούν οι θερμίδες οου προσφέρει η πίτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βλέπετε, η κλασσική πίτα έχει περίπου 250, ενώ το iceberg μόλις 40.