Πολλές φορές μας έχει συμβεί να έχει περισσέψει ένα μεγάλο κομμάτι γλυκού ή πιο συγκεκριμένα τούρτας, που δεν θέλουμε να μπαγιατέψει πριν ολοκληρωθεί.

Υπάρχει τρόπος να τη σώσεις και να μην μπαγιατέψει στη στιγμή.

Το μυστικό είναι γνωστό στους ζαχαροπλάστες, καλύπτουν με φέτες ψωμιού τα τμήματα της τούρτας που είναι εκτεθειμένα, εκεί που έχουν κοπεί τα κομμάτια δηλαδή.

Με μια οδοντογλυφίδα, ασφαλίζουν το ψωμί στη θέση της φέτας που λείπει, ώστε να μη χάσει το γλυκό την υγρασία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό θα παρατείνει τη ζωή του για αρκετές μέρες.