
Ο παγκοσμίου φήμης σεφ Τζέιμι Όλιβερ επεκτείνει την παρουσία του στη διεθνή γαστρονομική σκηνή, εγκαινιάζοντας το πρώτο του εστιατόριο στην Ελλάδα.
Το Jamie Oliver Kitchen ετοιμάζεται να ανοίξει σύντομα τις πόρτες του στον δεύτερο όροφο του Golden Hall στο Μαρούσι, φέρνοντας την ιδιαίτερη φιλοσοφία του «φαγητού με ουσία και γεύση» στο αθηναϊκό κοινό.
Η διάσημη αλυσίδα, που ήδη λειτουργεί σε δεκάδες χώρες παγκοσμίως – μεταξύ αυτών και η Κύπρος – κάνει το ντεμπούτο της στην ελληνική αγορά με ένα μενού που συνδυάζει διεθνή γαστρονομική έμπνευση και ελληνικές πινελιές.
Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις ελληνικές πρώτες ύλες, με εγχώρια τυριά και φρέσκα θαλασσινά από το Αιγαίο να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο μενού.
Το concept θα εστιάζει κυρίως σε επιλογές ιδανικές για lunch break, με πιάτα που φέρουν την υπογραφή του ίδιου του σεφ και αντανακλούν την αγάπη του για τις απλές, αυθεντικές γεύσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το εστιατόριο αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας, γευστικής εμπειρίας για το αθηναϊκό κοινό.