Μπορεί η κέτσαπ να είναι μία γευστική τροφή, η οποία συνοδεύει αρκετά από τα καθημερινά πιάτα που τρώμε, ωστόσο η αλήθεια για το πώς φτιάχνεται είναι αποκαλυπτική.

Αν και έχει συνδεθεί ως απότοκο της επεξεργασίας πολλών ντοματών, εντούτοις η κέτσαπ δημιουργείται από πιο επικίνδυνα υλικά για την υγεία μας.

Ενδεικτικό είναι η χρήση της ζάχαρης και άλλων γλυκαντικών, η οποία κυριαρχεί σε τέτοιου είδους τροφές.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Σε καμία περίπτωση δεν είναι το αθώο προϊόν που απορρέει από την πολτοποίηση της ντομάτας.

Αντιθέτως, η γεύση και η τελική υφή της διαμορφώνεται από άλλα υλικά, τα οποία είναι ιδιαίτερα επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό.