Ελληνική και μικρή, η μπίρα Νήσος γεννήθηκε στη Βαγιά της Τήνου, από τον Αλέξανδρο Κουρή, τη δημοσιογράφο Μάγια Τσόκλη και τους Ελίνα και Κωστή Δάλλα. Είναι απαστερίωτη και μικροφιλτραρισμένη, τύπου Pilsner. Βύνες, λυκίσκοι και μαγιά εξαιρετικής ποιότητας ζυθοποιούνται αποκλειστικά με παραδοσιακούς, αργούς και φυσικούς τρόπους δημιουργώντας μία φρέσκια, ισορροπημένη και αναζωογονητική μπύρα με όγκο και σπιρτάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΝΗΣΟΣ έχει διαυγές βαθύχρυσο χρώμα και η γεύση της συνδυάζει την ευχάριστη γευστική πικράδα των λυκίσκων με την γλυκύτητα της βύνης. Ζυθοποιείται και εμφιαλώνεται 100% στην Τήνο από τη Μικροζυθοποιία Κυκλάδων. Με 48.000 likes στο facebook, η ΝΗΣΟΣ είναι από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές κοινότητες των Κυκλάδων.