Ένα κομψό και μοντέρνο αρχοντικό που θα μπορούσε να είναι το πιο ιδανικό καταφύγιο για τον επόμενο σούπερ κατάσκοπο της Βρετανίας ή για κάποιον αμετανόητο εργένη, μόλις τέθηκε προς πώληση.

Το Kudos, όπως είναι γνωστό, θυμίζει πολύ το GCHQ – το σπίτι της υπηρεσίας πληροφοριών της Βρετανίας – για όλα τα high-tech gadgets και το μοντέρνο και σύγχρονο εσωτερικό.

Πλήρης με πέντε εκπληκτικά υπνοδωμάτια, με την κύρια κρεβατοκάμαρα να πιάνει ολόκληρο το τελευταίο όροφο, το σπίτι των 3, 75 εκατ. λιρών, είναι προσβάσιμο μέσω ενός ιδιωτικού δρόμου με δεντροστοιχίες, η θερμοκρασία του ελέγχεται ψηφιακά, με ολοκληρωμένο σύστημα φωτισμού και ήχου και όλα να ενεργοποιούνται με το πάτημα ενός κουμπιού!

Επιπλέον, έχει τη δική του πισίνα, γυμναστήριο, σάουνα και κελάρι κρασιών, που επιτρέπει στον νέο ιδιοκτήτη να στεγάσει μια μεγάλη συλλογή από vintage κόκκινα και λευκά κρασιά.

Ακόμα, έχει άφθονο χώρο για να φιλοξενήσει τους επισκέπτες. Διαθέτει υπόγειο χώρο στάθμευσης με δυνατότητα φιλοξενίας 10 οχημάτων.

Το Kudos απλώνεται σε τρεις ορόφους, με πλειοψηφία χώρων υποδοχής, συμπεριλαμβανομένων της πισίνας του συγκροτήματος και ενός σινεμά.

Το σπίτι βρίσκεται κοντά στο εκπληκτικό προάστιο Cheltenham με φανταστικά ξενοδοχεία, παμπ και φημισμένα εστιατόρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!