Όσοι τουρίστες είστε λάτρεις της συγκίνησης και της αδρεναλίνης, ξεχάστε τα τέρατα στην ντουλάπα καθώς σύντομα θα είστε σε θέση να κοιμηθείτε με τους καρχαρίες να κάνουν βόλτες γύρω από την κρεβατοκάμαρά σας, όταν επισκεφθείτε τη γαλλική πρωτεύουσα.

Το ενυδρείο του Παρισιού ανοίγει τις πόρτες του για να επιτρέψει στους επισκέπτες να κοιμηθούν στο πρώτο υποβρύχιο υπνοδωμάτιο στον κόσμο από την Airbnb.

Πρόκειται για έναν χώρο που περιτριγυρίζεται από… 35 καρχαρίες, ενώ μόνο ένας γυάλινος τοίχος θα χωρίζει τους τολμηρούς φιλοξενούμενους από αυτούς.

Κάθε βράδυ, τέσσερις άνθρωποι θα μένουν στο υπνοδωμάτιο, με τον Fred Buyle, τον παγκόσμιο πρωταθλητή στην ελεύθερη κατάδυση που έχει επιτύχει παγκόσμιο ρεκόρ και υποβρύχιο φωτογράφο.

Ο Buyle θα υποδέχεται τους επισκέπτες εκτελώντας ένα υποβρύχιο χορό με τους καρχαρίες, πριν τους κάνει τον γύρο του ενυδρείου με έναν από τους θαλάσσιους βιολόγους του κέντρου για να τους εξηγήσουν πώς ζουν τα ζώα, γιατί είναι τόσο παρεξηγημένα και την σημασία τους για το οικοσύστημα του ωκεανού.