Πότε, αλήθεια, είσαι αρκετά μεγάλος για clubbing μέχρι τις πρωινές ώρες; Ναι, ο καθένας είναι όσο νιώθει, όμως μία νέα μελέτη ισχυρίζεται πως υπάρχει όριο ηλικίας για το ξενύχτι μέχρι πρωίας.

Η μελέτη της PC World αποκάλυψε πως τα 37 είναι η ηλικία που οι περισσότεροι ‘αποσύρονται’ για πιο ήσυχα βράδια και από τα 31 έχουν ξεκινήσει να προτιμούν τις ήσυχες βραδιές στο σπίτι.

Στην έρευνα συμμετείχαν 5.000 άτομα και το 29% δήλωσε πως δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τη μέρα μετά από ένα hangover, το 22% ότι βαριέται να μπουν στη διαδικασία να ετοιμαστούν για μια έξοδο και ένα 12% δήλωσε πως δεν θέλει να αφήσει τα παιδιά σε babysitter προκειμένου να βγει σε ένα club.

Το 37% των ερωτηθέντων δήλωσε πως θεωρεί πολύ άσχημο να βλέπει σε club 40αρηδες και 50αρηδες, ενώ το 46%των ερωτηθέντων δήλωσε ότι προτιμά να χαλαρώνει στο σπίτι, ενώ το 30% περιέγραψε το συνδυασμό ταινίας και καναπέ ως την “τέλεια” νύχτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ερευνητής Matt Walburn δήλωσε σχετικά με τα αποτελέσματα της έρευνας: «Η έρευνα διαπιστώνει ότι στην εποχή μας εκτιμούμε ιδιαίτερα τις οικιακές ανέσεις περισσότερο από μια ταραχώδη κοινωνική ζωή. Είναι αδύνατο πλέον να βαρεθεί κανείς πλέον στο σπίτι με τόσες τεχνολογικές ανέσεις. Ο συνδυασμός social media, online shopping, και gaming μπορεί να κάνει μια νύχτα περισσότερο ευχάριστη από μια βραδινή έξοδο».